Hastanimiz Müdürlüğüne Şeref Alper Işık Atandı
06 Mart 2018

Hastanemiz Müdürlüğüne Şeref Alper Işık atandı. Göreve başlayan Işık, yaptığı açıklamada, mesai mefhumu gözetmeksizin vatandaşlara sağlık hizmeti sunacaklarını belirtti.

Sağlık alanında ülke genelinde başlatılan dönüşüm kapsamında Kamu Hastaneleri Genel Sekreterlikleri, Halk Sağlığı ve Sağlık Müdürlüklerinin birleştirilmesinin ardından yeniden yapılanma devam ediyor.

İlimizde de Sağlık Müdürlüğüne Dr. Erol Emre Ömür’ün atanmasının ardından diğer birimlere de atamalar belli olmaya başladı.

Siirt’in en büyük kurumlarından birisi olan Siirt Devlet Hastanesinin Müdürlüğüne atanan Şeref Alper Işık görevine başladı

Mesleki tecrübesi  bulunan ve işletme alanında yüksek lisansını yapmış olan Işık yaptığı açıklamada, Siirt’e hizmet için geldiğini belirterek, bu amaçla mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştıklarını söyledi.

Bütün çalışmaları ekip ruhu içerisinde yürüteceklerini söyleyen Işık “Amacımız halkımıza en iyi hizmeti vermektir. Bu amaçla mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekip ruhu içerisinde yürüttüğümüz bu çalışmalarımızda hedefimiz hizmet kalitesini yükseltmek ve halkımıza en iyi hizmeti vermektir. Yakında baştabibimizin görevlendirilmesi ile birlikte hizmet kalitemiz daha da yükselecektir.” Dedi.

Hastanenin sağlık personeli ve donanım açısından yeterli olduğunu ifade eden Işık şöyle konuştu” Hastanemiz personel ve donanım açısından çok iyi durumda. Tespit ettiğimiz eksiklikleri de hızlı bir şekilde gidermeye çalışıyoruz.

Gerçektende halkımızın tıbbı zorunluluk gerektiren durumlar dışında il dışına sevk edilmeleri için bir neden yok. Bu nedenle sevkler minimum düzeye inmiş durumda. Çünkü halkımız en iyi hizmeti burada alabilmektedir. “

seref-alper-isik.jpg