Erken teşhisi konulan üç kanser hastası sağlığına kavuştu
04 Haziran 2018

Kapalı yöntemle erken kanser teşhisi konulan üç hastanın ameliyatları sağlıklı bir şekilde gerçekleşti.

Hastanemiz Başhekimi Uz. Dr. Şeyda Kayhan yaptığı açıklamada, hastanede donanımlı ve yeterli bir hekim kadro olduğu belirtti.
Büyük merkezlerde yapılabilen tedavilerin birçoğu hastanemizde sorunsuz şekilde uygulanabilmekte olduğu kaydeden Kayhan, "Ülkemizde kapalı yöntemle ameliyat tekniği her geçen gün önem kazanmakta olup hastanemizde de bu yöntem sıklıkla uygulanmaktadır. Dış merkezlere sevk oranımızı en aza indirdik, halkımız için her geçen gün daha iyisini yapmaya çalışıyoruz." dedi.

Kadın doğum uzmanı Opr. Dr. Ahmet Yıldızbakan da Siirt Devlet Hastanesinde artık haftada bir gün laparaskopi (kapalı ameliyat) ameliyatını düzenli bir şekilde yaptıklarını söyledi.
Bölgede uygun ameliyatları laparoskopi ile yapmakta öncü hastane olduklarını dile getiren Yıldızbakan, "Çevre il ve ilçelerden gelen hastaları fazla bekletmeden ameliyata almaktayız. Dün erken kanser riski taşıyan ve tümörü olan üç hastamızı ameliyata aldık. Her bir ameliyatımız yarım saat sürdü ve bugün hiç ameliyat olmamış gibi bu üç hastamızı taburcu ediyoruz. Hastane başhekimi sayın Uzm.dr Şeyda Kayhan'a desteklerini, imkanlarını bize sunmasından ve sürekli yanımızda olmasından dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Ameliyat olan hastalardan Aycan Erkurt ise "Sağlığıma kavuştuğu için Allah'a şükürler olsun. Sonra Ahmet hocama benimle ilgilenen herkese teşekkür ediyorum." ifadesinde bulundu.

• KDN01.jpg
  • KDN02.jpg