Birimler Arası Voleybol Turnuvası Devam Ediyor
18 Ocak 2019

Hastanemiz çalışan personelleri arasında dayanışmayı artırmak, personelin yoğun iş stresinden uzaklaşmasını sağlamak amacıyla birimler arası düzenlenen voleybol turnuvası devam ediyor.
Hastanemiz Başhekimi Op. Dr. Sedat Yeşilbaş, hastane personelinin motivasyonunun arttırılması, personel arasında iletişim ve dostluk bağlarının güçlenmesine katkı sağlamak hem de çalışan personellerimizi spor yapmaya teşvik etmek amacıyla voleybol turnuvası düzenlendiğini belirtti.
Kadın ve erkek personelin karma olarak mücadele ettiği voleybol turnuvasında 10’ar kişiden oluşan toplam 24 takım yer alıyor. Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuva, 11 Ocak 2019 Cuma günü birbirinden çekişmeli müsabakalarla start aldı.
Takımların eleme usulüne göre mücadele ettiği turnuva müsabakaları 18-19 Ocak tarihleri arasında oynanacak Çeyrek Final Karşılaşması sonucunda galip gelen takımlar yarı finale çıkmaya hak kazanacak olup yarı final maçı 20 Ocak 2019 Pazar günü, Final maçı ise 26 Ocak 2019 Cumartesi günü oynanacak.

• VoleybolTurnavası2.jpeg
  • VoleybolTurnuvası1.jpeg