Kalp rahatsızlığı nedeniyle Ankara’da Bypass önerilen hasta, aradığı şifayı Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde buldu.
27 Mart 2021

Siirt’te yaşayan M.A (60) adlı hasta, 1,5 saat süren başarılı bir operasyon ile sağlığına kavuştu.

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Doğaç Okşen, yaptığı açıklamada, polikliniğe gelen hastanın tetkiklerini yapıp ana damarında tam tıkalı çatal darlığı olduğunu tespit ettiklerini söyledi.
Hastanın anjiyo olması gerektiğini ve bunu hastayla paylaştıklarını ifade eden Okşen, şöyle konuştu: "M.A 60 Yaşındaki hastamız sağ olsun bize güvendi ve Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyat olmaya karar verdi. Daha önceden Ankara’da denenip açılamayan, bypass (açık kalp ameliyatı) önerilen ana damarında tam tıkalı çatal darlığı olan hastamıza yaklaşık 1,5 buçuk saat süren anjiyografi işlemiyle birlikte 2 stent takıldı. Hasta açık kalp ameliyatı olmaktan kurtuldu ve ertesi gün şifa ile taburcu oldu.

• WhatsApp Image 2021-03-26 at 20.24.23.jpeg
  • WhatsApp Image 2021-03-26 at 20.24.23 (1).jpeg