19 Şubat 2024

Hastanemizde çarpıntı ve ritim bozukluğu olan hastalar için EPS/ablasyon denilen elektrofizyolojik çalışmalar devam etmektedir. Çarpıntı, Baş dönmesi veya baygınlık şikayet’ i ile hastanemize başvuran hastalar için poliklinikte yapılan tetkikler neticesinde, ritim bozukluğu tespit edilen hastalara EPS/ablasyon işlemi ile ritim bozukluğuna neden olan kalpteki fazla elektrik ileti yollarının blokajı yapılarak tedavi edilmektedir. Ayrıca dirençli çarpıntı şikayeti olan hastalarda ise poliklinik şartlarında yapılan tetkiklerde sonuca varılamayan ya da ritim bozukluğu tespit edilemeyen hastalarda elektrofizyolojik işlem yapılarak, hastalarda gerçekten ritim bozukluğu olup olmadığı tespit edilebiliyor ve varsa ileti yollarındaki bozukluklar yine blokaj yapılarak tedavi edilebiliyor. İlimiz için bu tür modern ve ileri teknolojilerinin kullanımının, yakından takip ettiriliyor olması halkımız için ve biz sağlık çalışanları için mutluluk ve gurur vericidir. Bu noktada destekleri her zaman devam eden Baş Hekimimiz Dr. Çağdaş KAYNAK ve bölgemiz için büyük başarılara imza atan Gazi YAŞARGİL EAH Kardiyoloji Hekimi Prof. Dr. Erkan BAYLAS hocamıza da teşekkür ediyoruz.