01 Haziran 2020

Hastanemize, hizmet almaya gelmek isteyen kıymetli vatandaşlarımızı virüse karşı korumak amacıyla, Bakanlığımız yönergesi doğrultusunda 1 Haziran 2020 tarihinden itibaren sadece www.mhrs.gov.tr veya ALO 182 üzerinden randevu alabilen vatandaşlarımıza poliklinik hizmeti verilecektir.
Kontrollü normalleşme sürecinde hastanemize gelen vatandaşlarımızın hastane içerisinde uyması gereken kurallar:
MHRS ve Alo 182’den randevularını almış olmaları gerekmektedir.

MHRS ve Alo 182’den alınan randevu saatinde hastanemizde bulunmaları gerekmektedir.

Hastaneye gelirken ve hastane içerisinde maskelerinin takılı olmaları gerekmektedir.

Hastanede bulundukları süre içerisinde sosyal mesafeye dikkat edilmeli ve temastan kaçınılmalıdır.

Hastalarımızın muayene olacakları poliklinikler haricinde hastane içerisinde dolaşmaması gerekmektedir.

Polikliniklerde hasta yoğunluğunun artması durumunda, hastane içerisine gerekirse girişler sınırlandırılabilecektir.

Hastanemizde görevli personellerimizin uyarılarına riayet etmeli ve gerekmedikçe yanımızda refakatçi getirmemeliyiz.
Bunların yanı sıra oluşabilecek her tür acil durumlarda hastanemiz bütün imkânlarıyla 24 saat esaslı vatandaşlarımızın hizmetine açıktır.
Sağlığınız ve sağlığımız açısından kurallara uyulmasını rica ederiz.
WhatsApp Image 2020-06-01 at 15.19.09.jpeg