Destek ve Kalite Müdür Yardımcısı

Doğum Yeri ve Tarihi:
                           Siirt / 1974

Eğitim ve Sertifikalar:
                          Anadolu Üniversitesi Sağlık Programları Sağlık Memurluğu Önlisans (2003)
                          Anadolu Üniversitesi Sosyal ve Davranış Bilimleri Önlisans (2010)
                          Atatürk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Lisans (2015)
                          MEB Halk Eğitim Merkezi 70 Saatlik Bilgisayar Temel Kurs Belgesi (1997)
                          Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık İstatistikleri Modülü Projesi Eğitim Sertifikası (1997)
                          Kan ve Kan Ürünleri Transfüzyon Uygulamaları Sempozyum Katılım Belgesi
                          Sağlık Bakanlığı Anestezi ve Reanimasyon Kurs Belgesi (2001-2002)
                          Dünya Müslüman Sağlık Toplulukları Kongresi Katılım Belgesi (2016)
                          Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Kurumsal Kapasiteleri Katılım Belgesi (2016)
                          Sağlıkta Kalite Standartları Eğitimi Özverili Çalışmalarından Dolayı Teşekkür Belgesi (2017)

İş Tecrübesi:
                          Memuriyete Başlama Tarihi: 26.10.1993
                          75. Yıl Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Mesleki Ders Öğretmenliği (2016-2017)
                          Siirt Devlet Hastanesi Ameliyathane Anestezi Birim Sorumlusu

Yabancı Diller:
                         İyi derecede Arapça bilmektedir.

Siirt Devlet Hastanesi Destek ve Kalite Müdürü Yardımcılığı görevini yürütmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.