T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Siirt İl Sağlık Müdürlüğü Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Siirt İl Sağlık Müdürlüğü
SİİRT DEVLET HASTANESİ

Başhekimimiz Prof. Dr. Selahattin VURAL'dan Covid 19 Aşısına Dair Açıklamalar

Güncelleme Tarihi: 14/07/2021

Şu anda covid 19 vaka sayısında. Maalesef Türkiye de 1.sıradayız. Aşı dada sonlardayız. Bu da salgının boyutlarının büyümesine yol  açmaktadır. Bunun sonucunda hem kendi sağlığımızı hem de vatandaşlarımızın sağlığını ve bazen hayatını kaybetmemize yol açmaktadır. Lütfen maske ve mesafeye dikkat edelim ve beklemeksizin aşı olalım. Hastanemizde ve aşı istasyonlarımızda gece saat 24 e kadar aşı yapılmaktadır. Önümüzdeki bayram günlerinde de  hastanemizde aşılar devam edecektir. Aşı için randevuya lüzum yoktur ve aşı bekletilmeden yapılmaktadır. Bayram kutlamalarında mesafe ve maskeye dikkat edelim ve bayramı bir aşı kampanyasına dönüştürelim. Bayram sonrası daha güveni bir şehir için lütfen herkes aşıya! Bu vesileyle bütün Siirtli hemşerilerimin Mübarek Kurban Bayram'ını tebrik eder sağlık ve afiyetler dilerim.