Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Temmuz Ayı İş Sağlığı Güvenliği ve Risk Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
10 Temmuz 2024

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Temmuz ayı İş Sağlığı Güvenliği ve Hastane Risk Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Başhekim Yardımcıları Uzm.Dr. Burak Özkan, Dr. M. Asım Hanaz, İdari ve Mali İşler Müdürü Mahmut Kılıç,Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Muazzez,Aydın Destek Kalite Müdürü Engin Erik ve yetkili birim sorumluları ve kurul üyelerinin katılımı ile toplandı. Toplantıda, hastane bünyesindeki iş sağlığı ve güvenliği konuları ile risk yönetimi stratejileri ele alındı.

Toplantıda, Birim Sorumluları tarafından belirlenen risklere karşı harekete geçilmesi, bu risklere yönelik önlemlerin belirlenmesi ve uygulanmasının izlenmesi konuları ele alındı. Ayrıca risk yönetimi eğitimlerinin planlanması konularında kararlar alındı ve toplantı tamamlandı.