Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Personelinden Kızılay Kan Bağışı Kampanyasına Destek
12 Temmuz 2024

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi personeli, Kızılay'ın düzenlediği kan bağışı kampanyasına büyük bir katılım gösterdi. Kampanya kapsamında hastane çalışanları gönüllü olarak kan bağışında bulundular. Ayrıca, hasta yakınları da bu anlamlı etkinliğe katılarak destek verdiler.

Siirt Kızılay Şubesi tarafından hastanemizde kurulan kan bağış standı, sağlık personelinin duyarlılığını ve toplumsal sorumluluğunu bir kez daha ortaya koydu. Hastane yönetimi başta olmak üzere Siirt Kızılay Başkan Yardımcısı Şener Tanık, sağlık çalışanları ve hasta yakınlarının bu önemli kampanyaya gösterdiği aktif katılımdan dolayı memnuniyetini dile getirdi. Ayrıca, kampanyaya katılan herkese teşekkür edildi ve benzeri etkinliklerin devam edeceği vurgulandı.