Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doktor kadrosu genişliyor!
19 Temmuz 2024

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi kadrosunu hızla genişletirken son olarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Hilal Efe hastanemizin doktor kadrosuna dahil oldu.

Op. Dr. Hilal Efe, tıp eğitimini İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamlamış olup, uzmanlık eğitimini ise Zeynep Kamil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde başarıyla bitirmiştir.

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık ordusuna katılmaktan onur duyduğunu belirten Dr. Efe, toplumun yapı taşlarından biri olan kadının sevdiklerine verdiği önem kadar kendine de önem vermesi gerektiğini vurguladı.

Dr. Efe, “Kadınlara en önemli tavsiyem, sağlıklarını ihmal etmemeleri ve düzenli kontrollerini aksatmamalarıdır. Erken teşhis ve tedavi, birçok sağlık probleminin önlenmesinde kritik bir rol oynar. Sağlıklı bir yaşam sürmek için kendilerine zaman ayırmalı ve sağlıklarına özen göstermelidirler. Kadın hastalıkları ve doğumla ilgili her türlü problemde biz burada, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, sizlerin yanındayız.” Dedi.