Hastanemiz Personeline Çalışan Refahı İçin İletişim ve Hukuki Destek Eğitimi
01 Ağustos 2024

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eğitim Birimi tarafından organize edilen "İş Yerinde Sağlıklı İletişim ve Destek Mekanizmaları ile Hukuki Süreç" konulu eğitim, hastane personelimizin bilinçlendirilmesi amacıyla gerçekleştirildi. Eğitim, hastanenin kurum avukatı Sinem Çalapkulu Aslan tarafından verildi. Eğitimde, iş yerinde sağlıklı iletişimin önemi, çalışanlar üzerindeki etkileri ve olumsuz durumlarla başa çıkma yöntemleri detaylı bir şekilde ele alınıp, karşılaşıldığında izlenmesi gereken hukuki süreçler hakkında da kapsamlı bilgi verildi. Eğitim sonunda personellerin soruları yanıtlanarak, konuya dair merak ettikleri noktalar açıklığa kavuşturuldu.

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak, çalışanlarımızın iş yerinde huzurlu ve güvenli bir ortamda çalışabilmelerini sağlamak adına bu tür eğitimlere büyük önem atfetmekteyiz. Huzurlu ve güvenli bir çalışma ortamı sağlamak, çalışanların verimliliğini ve iş tatminini artırmak açısından kritik bir öneme sahiptir. Bu bağlamda, personelimizin karşılaşabileceği olumsuz durumlar hakkında bilinçlendirilmesi ve bu durumlarla nasıl başa çıkılacağı konusunda bilgi sahibi olmaları, kurumsal hedeflerimiz arasında yer almaktadır.
Seminer-ic-foto