Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor
05 Eylül 2024

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi, hastalarımıza daha güvenli ve kaliteli bir hizmet sunabilmek amacıyla kapsamlı yenileme çalışmaları devam ediyor. Bu süreçte, hastanemizin yapısal güvenliğini artırmak ve beklenmedik durumlara karşı hazır hale getirmek için önemli adımlar atılıyor. Bu kapsamda, çatı izolasyonu yapım işi de titizlikle gerçekleştirilmiştir.

Doğal afetler, salgın hastalıklar ve ani can veya mal kaybı tehlikesi gibi öngörülemeyen durumların yarattığı acil ihtiyaçlar doğrultusunda başlatılan yenileme çalışmaları, hastanemizin her alanında titizlikle yürütülmektedir.

İdaremiz tarafından belirlenen bu öncelikli çalışmalar, hastanemizin hizmet kalitesini ve güvenliğinin daha da arttırılması hedeflenmektedir.