Yeşilay ve Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Arasında Danışan Hizmetlerinin İyileştirilmesi Amacıyla İş Birliği
07 Eylül 2024

Yeşilay Başkanı Şener Tanık ve Yeşilay Danışma Merkezi Uzman Psikoloğu Nazlı Aparı Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan Psikiyatri, Psikolog ve Çocuk Ergen psikiyatri doktorlarıyla bir araya gelerek, danışanlara daha verimli ve kaliteli hizmet sunmak ve ileriye dönük destek süreçlerini iyileştirmek amacıyla kapsamlı bir fikir alışverişinde bulunmuşlardır. Bu görüşmede, ilgili konular üzerinde detaylı değerlendirmeler yapılmış; her iki taraf da kendi uzmanlık alanlarındaki deneyim ve önerilerini paylaşarak, danışanların ihtiyaçlarına yönelik en uygun yaklaşımların belirlenmesi hususunda karşılıklı olarak görüş alışverişinde bulunmuşlardır. Bu iş birliği, sunulan hizmetin kalitesini artırarak, danışanlara yönelik ileriye dönük iyileştirmeler yapmayı ve onların ihtiyaçlarına daha etkin bir şekilde yanıt vermeyi hedeflemektedir.

Yeşilay-1
foto3 (5).jpg