118. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kapsamında Hastanemize Atanan Kardiyoloji Uzmanı Dr. Selim Yazıcı Göreve Başladı
13 Ekim 2024

Kardiyoloji Uzmanı Dr. Selim Yazıcı, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuş ve uzmanlık eğitimini Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamlamıştır. 118. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kapsamında Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne atanmış ve hasta kabulüne başlamıştır. Siirt'te göreve başladığı için mutluluğunu dile getiren Dr. Yazıcı, “Kalp sağlığını ihmal etmek, vücutta geri dönüşü zor hasarlara yol açabilir. Sağlıklı bir kalp, uzun ve kaliteli bir yaşamın anahtarıdır. Bu nedenle, hastalarımızın kalp sağlığını korumak ve yaşam kalitesini artırmak amacıyla tedavi süreçlerini aksatmamaları büyük önem taşımaktadır.” dedi.