118. Dönem DHY Kurasıyla Hastanemize Atanan Fizik Tedavi Uzmanı Dr. Vildan Özdemir Göreve Başladı
14 Ekim 2024

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi, hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. 118. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurasıyla atanan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Vildan Özdemir, uzmanlık eğitimini Akdeniz Tıp Üniversitesinde tamamlamış ihtisasını Adnan Menderes Üniversitesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon bölümünde yapmıştır. Uzman Dr. Özdemir, hastaların tedavi sürecindeki rutin kontrollerini aksatmaması gerektiğinin altını çizdi. Düzenli kontrollerin, tedavinin etkinliğini artırdığını ve iyileşme sürecinin hızlanmasına katkı sağladığını belirten Uzman Dr. Özdemir "Tedavi süreklilik gerektirir, bu nedenle kontrollerin ihmal edilmemesi büyük önem taşır," şeklinde konuştu.