Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat ŞINDAK Başhekimimize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
27 Nisan 2023

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat ŞINDAK, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemalettin ERDEMCİ, Prof. Dr. Cahit PESEN ve Genel Sekreter Abdulkadir IŞIK ile birlikte Siirt Eğitim Araştırma Hastanesine ziyarette bulundu. Rektör ŞINDAK, ziyaret kapsamında eğitim ve araştırma hastanesine Başhekim olarak atanan  Dr. Öğretim Üyesi Çağdaş KAYNAK`a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başhekimlik makamında gerçekleşen ziyarette Siirt Eğitim ve Araştırma hastanesinde eğitim gören Tıp Fakültesi 4. Sınıf öğrencileri için hazırlanan derslikler ve eğitim alanları ile ilgili bilgi alındı. Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesi kadrosunda bulunan öğretim üyeleri için tahsis edilen ofis ve laboratuvarlarda incelemede bulunan Rektör ŞINDAK, Tıp Fakültesi morfoloji binası, öğretim üyesi ve öğrencilerin verimini artıracak modern ekipman ve altyapının sağlanması için idari sorumluluk ve desteğin sağlanacağını ifade etti. Başhekim Kaynak, ile hastanenin diğer birimlerinde incelemelerde bulunan  Rektör ŞINDAK; insanı tekrar hayata bağlayan, yeniden yaşam bağışlayan hastane gibi kurumlarda görev ve sorumluluk almanın mesuliyetine değinip, Başhekim Kaynak'ın bu görevi layığı ile yerine getireceğine olan inancı ve temennisini dile getirdi. Başhekim Dr. Öğretim Üyesi Çağdaş Kaynak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ayrıca ziyaret kapsamında gerçekleştirilen yapıcı istişarenin kendileri için önemini dile getirip, ilgilerinden dolayı rektör ŞINDAK' a teşekkürlerini iletti.

• 0_1369.jpg
  • 2_2313.jpg